2011 m. gegužės 5 d., ketvirtadienis

Nauja

Turiu tikslą susirinkti visus tris žymiausius seserų Brontë kūrinius.Šarlotės "Džeinė Eir" jau turiu, vakar parsinečiau Anės "Agnesę Grėj", taigi beliko įsigyti Emilės "Vėtrų kalną", palikusį man didžiulį įspūdį.

Anotacija:

Agnesė Grėj - švelni, kantri ir pasiaukojanti mergina, primenanti Šarlotės Brontės garsiąją Džeinę Eir.
Norėdama palengvinti tėvų dalią ir pajusti savarankiško gyvenimo skonį, Agnesė išvyksta dirbti guvernante. Auklėti išpaikintus vaikus merginai pasirodo tikrai nelengva užduotis.
Jaunoji guvernantė nenuleidžia rankų, kantriai ir ryžtingai priima visus gyvenimo išbandymus. O nejučia prasiskleidę pirmosios meilės žiedai sujaukia visas Agnesės mintis, merginos širdį užvaldo meilė.

Kaina: 15.39


Taip pat parkeliavo ir  užsakytos knygutės iš "Knygų klubo" bei labai simpatiškas KK bloknotas:



Anotacija:

Paryžius, meilės istorija, nuožmi Antrojo pasaulinio karo scenografija. Prancūzijos sostinę užima nacistinės Vokietijos kariuomenė, Paryžiaus gyventojai ima kvėpuoti karo ritmu. Tačiau po istoriniu šydu slypi asmeninės žmonių dramos, peržengiančios karo brėžiamas demarkacines linijas. Įtampa tarp okupantų ir okupacijos rezistentų akimirksniu gali pavirsti tampriu meilės ryšiu. Tačiau ar dviejų žmonių istorija pajėgi perrašyti žmonijos istoriją?..

Jaunas vokiečių kareivis Rotas puikiai moka prancūzų kalbą. Jis paskiriamas vertėjauti iš vokiečių ir prancūzų kalbų per SS gestapo tardymus. Netrukus ir jo paties gyvenimas tampa dvigubas it verčiamas tekstas: tarnyboje jis vokietis Rotas, mieste - rezistentės Šantalės mylimasis „prancūzas" Antuanas. Rotas priverstas spręsti moralinę dilemą: sekti neįmanoma meile ar paklusti nepakeliamai tarnybai.

Kaina: 3.30

Anotacija:

Romane pasakojama istorija, kuri skaudžiai palietė dviejų šeimų gyvenimą. Iš tolimų Italijos pietų, Saprio, į mažą Toskanos miestelį atvyksta Mokytojas. Rimtas, gražus, idealistinius siekius puoselėjantis anarchistinių pažiūrų jaunuolis. Savo likimą Mokytojas susieja su našle Bartoli, ir nenumaldomai įsisuka gyvenimo karuselė...

Romano siužetas daugiasluoksnis. Du pasauliniai karai, ispaniškojo gripo siautėjimas, anarchistų kova ir utopistų svajonės. Įsisukęs netikėtų įvykių sūkurys kūrinio veikėjus iš Toskanos gena į Šveicariją, Prancūzijos pietus, Milaną, Braziliją ir pagaliau į Rytus. Taip išgyvenama visa tragiška XX amžiaus Italijos istorija. Šis pasakojimas - realistinis ir fantastiškas, epinis ir buitinis - tai plati dviejų šeimų gyvenimo freska, saga apie amžinas svajones, gyvenimo vaiduoklius ir šmėklas: meilę, neapykantą, išdavystę, susitaikymą ir viltį...

Kaina: 11.37












Kaina: 3.99

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą